Ciprian Tatarusanu NU are cont de instagram!


Singura pagina oficiala este cea de pe facebook care este verificata!


Problema asta cu contul de instagram si twitter total false este de ceva timp :) Respectivul care se da drept Ciprian (sincer nu stiu ce castiga din asta, ce este interesant in a pretinde ca esti alta persoana?) nu se lasa, i-a fost sters contul de twitter, contul de instagram chiar de 2-3 ori si tot si-a facut altul.. ori este retardat ori handicapat.. nu intelege nici dupa ce i-au fost sters conturile. Ce castiga asta din toata treaba asta? Posteaza niste poze aiurea,  luate de pe net pretinzand ca ar fi ecografia bebelusului pe care Ciprian si Antoaneta il asteapta :
( Cica asta e poza la ecografia lui bebe, Este o poza luata de pe net, falsa ca majoritatea pozelor puse de ala acolo, editeaza poze luate de pe net si pune capul lui Ciprian in ele, ce sa zic? este prea retardat asta)


Se vede de la o posta ca este o poza luata de pe net:)) . Ciprian nu ar posta niciodata o astfel de poza. Cat de idiot poate sa fie asta incat sa puna numai porcarii in numele lui Ciprian? Cel mai rau este ca atat presa din Romania, cat si cea din Italia (am crezut ca-s mai bine informati) incep si preiau poze de pe contul astuia penibil care nu are o viata probabil, asa ca fura identitate altei persoane.  Poze total false, informatii total eronate postate de un cretin care nu are ce face.  Mai vad si pagini pe facebook care au pus poza asta:)) si aia foarte bine informati:)))))

Sper sa i se stearga si acest cont si sa inceteze odata cu toata mascareala asta! Nu e nici frumos nici erelevant ceea ce face!

Comentarii

Postări populare