Una dintre paradele lui Tatarusanu, printre cele mai frumoase ale sezonului în Serie A!


Ciprian Tătăruşanu a încheiat primul sezon la Fiorentina, bifând 18 prezenţe în toate competiţiile, iar experienţa din Italia a fost una pozitivă pentru portarul echipei naţionale a României.
"Toate meciurile sunt grele şi înveţi ceva nou în fiecare meci, din fiecare partidă. În România, am prins meciuri în care n-am fost pus la încercare niciodată timp de 90 de minute. Eu prefer să am treabă, să apăr, să fiu sub presiune", a povestit Tătăruşanu, în magazinul săptămânal dedicat campionatului italian.
Deşi a evoluat doar de nouă ori în Serie A, fostul stelist a reuşit să se facă remarcat. Una dintre paradele sale, reuşită în meciul din deplasare cu Chievo, a fost inclusă de Gazzetta dello Sport într-un top al celor mai frumoase zece intervenţii ale sezonului.
În minutul 78 al partidei de pe Bentegodi, Tătăruşanu a avut două intervenţii excelente la aceeaşi fază, la scorul de 1-1, iar reflexele sale au fost decisive, Fiorentina impunându-se în cele din urmă cu 2-1.
Românul a reuşit mai întâi să respingă şutul violent al lui Paloschi. Mingea a căpătat înălţime şi a ajuns la un alt jucător al veronezilor, Pellissier, însă portarul de 29 de ani s-a ridicat rapid, a alergat și a scos de lângă bară balonul trimis cu capul de atacantul gazdelor.


Sursa articolului: http://www.digisport.ro/

Comentarii

Postări populare