PSG - Fiorentina : 4-2 . Gest inadmisibil facut de Ibrahimovic!



Fiorentina a jucat cu PSG in cadrul turneului International Champions Cup, aseara, 21 iulie 2015, unde cei de la PSG au castigat cu scorul de 4-2 . Ciprian Tatarusanu a fost titular in poarta celor de la Fiorentina, fiind inlocuit in jumatatea reprizei a doua .

Portarul român a fost implicat într-o fază controversată în minutul 19, când acesta a ieșit dintre buturi pentru a respinge un balon trimis în adâncime, moment în care internaționalul român s-a ciocnit cu golgheterul suedez Zlatan Ibrahimovic, și el titular în tabăra franceză.
A rezultat o lovitură încasată în plin de internaționalul român, dar centralul partidei nu a sancționat intrarea lui Zlatan, care a scăpat astfel de cartonașul galben sau roșu.

Mi se pare inadmisibil sa scape fara eliminare la un astfel de gest!!! Avand in vedere ca nu avea nicio sansa sa ajunga la minge nu stiu de ce nu l-a evitat pe Ciprian! Chiar daca este un jucator foarte bun de ce nu poate juca fair-play, si de ce arbitrul nu poate fi corect??  Acest gest demonstra caracterul jucatorului!























Comentarii

Postări populare