Happy New Year!



Anul 2015 se incheie iar goalkeeper-ul roman Ciprian Tatarusanu a avut parte de un an foarte bun pe plan profesional si nu numai!


Anul 2015 l-a facut pe Tatarusanu titularul Fiorentinei in campionat avand evolutii din ce in ce mai bune in poarta echipei viola aratand siguranta si parade de senzatie!



Anul 2015 a fost unul foarte bun pentru Fiorentina in campionat odata cu titularizarea lui Ciprian si venirea noului antrenor Paulo Sousa. Acesta a reusit sa aduca Fiorentina pe locul 2 in campionat, pana la sfarsitul acestui an, cu 35 de puncte, la o diferenta de un punct fata de primul loc (Inter-36 puncte).  Fiorentina practica un fotbal din ce in ce mai frumos si se bucura de una dintre cele mai bune aparari din campionat!



Anul 2015 a fost unul excelent pentru echipa nationala! Romania s-a calificat la Euro 2016. Ciprian Tatarusanu a avut o mare contributie la aceasta calificare, Romania avand cea mai buna aparare din grupa!



Anul 2015 i-a adus lui Ciprian Tatarusanu titlul de FOTBALISTUL ANULUI acordat de catre Gazeta Sporturilor.


Anul  2015 l-a facut tatic pentru a doua oara pe Tatarusanu, al doilea sau fiu, Matei, s-a nascut in noiembrie. Pe departe aceasta realizare, pe plan personal, este cea mai importanta!






Comentarii

Postări populare