Ciprian Tatarusanu - Interviu acordat la sfarsitul partidei Romania-Elvetia!



La finalul partidei jucată la Paris, Ciprian Tătărușanu a vorbit despre al doilea meci de la Campionatul European: "Să sperăm că dacă vom reuși să învingem Albania, acest punct să fie cel al calificării. Obiectivul nostru era să câștigăm, dar la cum a decurs jocul eu spun că acest rezultat de egalitate este unul excelent. Chiar dacă nu avem o victorie până în acest moment, avem un golgeter, pe Bogdan Stancu care execută foarte bine. Eu îl știu de la Steaua și e un executant foarte bun. Să sperăm că în următorul meci va înscrie din nou".

Portarul echipei naționale a vorbit și despre problemele de pe finalul partidei: "E normal să fie și probleme fizice, e final de sezon pentru fiecare dintre noi. Nu doar noi avem aceste probleme, și restul echipelor sunt obosite și au probleme fizice. Acum trebuie să avem puterea să ne recuperăm în câteva zile și la ora meciului cu Albania să fim în formă maximă".

Lăudat de presa internațională după cele două meciuri, Tătărușanu a declarat: "E o prestație normală pentru un jucător cu experiența mea! Din păcate am luat cele mai frumoase goluri de la acest european.... Felicitări marcatorilor, dar sper să se oprească aici".

Sursa: Dolce Sport

Comentarii

Postări populare