Care este contul adevarat de instagram a lui Tatarusanu? Care este cel fals?


Aceasta problema cu un/o individ/a care se da drept Ciprian Tătărușanu pe instagram, exista de mult timp! Cateva dintre conturile pe care aceasta persoana le-a creat pe instagram in numele goalkeeper-ului roman au fost sterse, dar se pare ca respectiva persoana nu se da batuta si creaza conturi in prostie in care pretinde ca este o alta persoana!

Conturi fake ale vedetelor au existat si vor exista mereu, dar deja se exagereaza!
Contul @ctatarusanu este unul FALS!

DE CE? 

  1. In primul rand, daca studiem cu atentie contul, individul nu i-a dat follow Antoanetei pe instagram (contul ei - @antoaneta_nastase) , ba chiar a blocat-o, si totusi respectiva persoana posteaza poze cu Antoaneta in care nu-i da tag!Interesant, nu?
  2.  In al doilea rand, aceasta persoana care pretinde a fi Ciprian posteaza niste descrieri, pe care cu siguranta Ciprian nu le-ar fi scris niciodata, si pe langa asta, mai vorbeste si prin comentarii cu asa zisi fani, folosind cuvinte, pe care repet, Ciprian nu le-ar fi folosit pe internet, avand in vedere profesionalismul sau! 
  3. In al treilea rand, acest cont comenteaza la poze postate de diferite persoane precum urmatorul comentariu: 
    Sa fim seriosi, Ciprian are altceva mult mai bun de facut decat sa comenteze la persoane random si folosind un astfel de limbaj. 

In spatele acestui cont se afla, cel mai probabil, o persoana fara o viata sociala, care fura identitatea unei persoane pentru atentie!

ATENTIE! Furtul identitatii se pedepseste prin lege!

Adevaratul cont de instagram a lui Ciprian este:@tatarusanuantonciprian, pe care are momentan doar 2 postari! P.s: se vede in urmatoarea captura ca Nety i-a dat follow!


Presa, atat din Romania, cat si din strainatate, este extrem de naiva si face articole dupa postarile contului fals,  dar asta nu inseamna ca acest lucru atesta faptul ca respectivul contul este unul real! Stim cu totii ca presa e mult prea naiva de cele mai multe ori, si cauta orice detaliu pe spatele caruia sa faca articole!

Prin acest articol fac apel catre presa sa inceteze sa faca articole cu prostiile pe care le posteaza @ctatarusanu, dar si catre fanii care cred ca acest cont fake ii apartine lui Ciprian!

Nu va lasati pacaliti de faptul ca are multi followers, @ctatarusanu este un cont FALS!

Adevaratul cont de instagram a lui Ciprian este @tatarusanuantonciprian!

Comentarii

Postări populare