Debut EXEMPLAR pentru Tatarusanu in Ligue 1!




Ciprian Tătărușanu a avut un debut extraordinar în Ligue 1, având 4 intervenții fabuloase pentru Nantes, în meciul pierdut cu OM.

Tătăruşanu s-a făcut remarcat pentru prima oară încă din minutul 4, când a respins spectaculos şutul puternic trimis de camerunezul Zambo Anguissa de la marginea careului. Trei minute mai târziu, portarul de 31 de ani a reuşit o nouă intervenţie providenţială. De această dată, a blocat lovitura de cap trimisă de Thauvin, cu o altă paradă extraordinară. Tătăruşanu şi-a continuat recitalul, iar în minutul 34 a respins de sub bară balonul trimis cu capul de Germain, fostul atacant al campioanei AS Monaco.
Tătărușanu a fost laudat de toata lumea dupa meci, de la fani, la specialistii din Franta, la antrenorul sau si chiar la antrenorul lui OM. "Tătărușanu a avut o noapte fantastica, stiam de cand eram la Roma ca e un portar excelent. Nantes a facut un transfer superb", a spus Rudi Garcia, antrenorul lui Marseille. Si antrenorul lui Nantes, Claudio Ranieri, l-a laudat pe roman:  "Sunt multumit de Ciprian Tatarusanu, cum sunt multumit de toata echipa".


Tătărușanu a fost desemnat omul meciului de departe. 78% din fani l-au votat pe Ciprian, in timp ce pe locul doi a iesit Diego Carlos, cu 12%!


















Comentarii

Postări populare