Ciprian Tatarusanu - Interviu pentru nationala inainte de amicalul cu Suedia!



Ciprian Tătărușanu a acordat un interviu înaintea amicalului cu Suedia ce se va disputa la Craiova, marți seară:

"Mă aştept să fiu titular la fiecare meci, însă depinde de antrenor ce decizie ia. Antrenorul decide cine va fi căpitan, pentru mine nu e aşa important să fiu căpitan, ci să joc."

"Mereu a fost concurenţă la portari la echipa naţională. Cu cât mai mare este concurenţa, cu atât mai bine."

"Ar fi un lucru frumos să învingem Suedia, echipă calificată la Campionatul Mondial, ar fi o victorie importantă, nu e neapărat o revanşă (n.r. pentru meciul din 1994, de la CM). Nu am văzut gazonul, nu am apucat să facem antrenament pe el, nici azi nu cred că o să facem ca să îl protejăm. Sper sa fie cât mai mulţi suporteri. Dacă gazonul va fi foarte prost ne va afecta, că suntem o echipă tehnică, însă trebuie să ne adaptăm. Nici suedezii nu cunosc terenul, deci vom avea aceeaşi problemă ca ei. Stadionul arată foarte frumos, mă bucur că s-au construit stadioane noi şi frumoase, să vedem ce atmosferă vor crea suporterii. Şi cu Ibrahimovic, şi fără el, aş fi tratat meciul la fel. E un meci amical, dar important, trebuie să jucăm cât mai bine şi să ne pregătim pentru meciurile oficiale."

"A fost Daum selecţioner, însă acum e un nou antrenor, cu o nouă filosofie. Sper să ne calificăm la Campionatul European. Contra este mult mai apropiat de noi, a jucat la echipa națională și știe ce atmosferă trebuie să facă. Cunoaște mult mai bine fotbalul românesc."

"La fiecare antrenament ne ajută cu sfaturi pe noi, cei mai tineri ca el" a declarat portarul naționalei.





Comentarii

Postări populare