La mulți ani Ciprian Tătărușanu! 🎉🎉🎉



  S-a nascut pe 9 februarie 1986, in Bucuresti, astazi este cel mai bun portar al Romaniei, este portarul titular al lui Nantes si al echipei nationale, este un om deosebit, iar in acte se numeste Anton Ciprian Tatarusanu! Si-a inceput cariera de profesionist la gruparea de divizia B Juventus Bucuresti, dupa trei sezoane s-a transferat la Gloria Bistrita, unde a petrecut inca trei sezoane, urmand apoi sa fie achizitionat de Steaua in 2008 ca imprumut un an de la Gloria. In iunie 2009 s-a alaturat lotului Stelei si a devenit titular incontestabil! A debutat la echipa nationala a Romaniei pe data de 17 noiembrie 2010, intr-un meci amical impotriva Italiei. In prezent fiind un titular de baza atat la echipa sa cat si la nationala tarii! Alaturi de echipa ros-albastra a avut evolutii de neuitat : meciul de Europa League - Grasshopper Zurich - Steaua: 1-0 (3-4 la penalty-uri) unde Ciprian a aparat 2 penalty-uri, lansand sloganul : APARA TATARUSANU!, un slogan iubit de toti fanii Stelei, meciul de Europa League - Steaua - Ajax: 2-0 ( 4-2 la penalty-uri) unde Ciprian a aparat 2 penalty-uri, cu aceste 2 evolutii plonjand in istoria fotbalului romanesc ca primul portar roman care a reusit sa califice echipa de doua ori dupa loviturile de la 11 metri, meciul de Europa League - Steaua - Chelsea: 1-0 unde Ciprian a avut evolutii formidabile in fata unei echipe atat de mare si a tinut scorul in favoarea ros-albastriilor, meciul de play-off din Champions League : Dinamo Tbilisi-Steaua : 0-2 unde Ciprian a aparat un penalty. In vara anului 2014 si-a terminat contractul la Steaua si a semnat cu echipa Acf Fiorentina unde a evoluat până în vara lui 2017, când s-a transferat în Ligue 1 la FC Nantes.  Acum, in Franta, la Nantes, Super Tata isi arata clasa cu paradele sale formidabile si interventiile sale salvatoare fiind unul dintre cei mai buni portari din Ligue 1! Asa cum ne-a cucerit pe noi, suporterii romani, cu paradele sale de sezantie asa face si in Franta, unde are niste parade exceptionale care doveste ca este cel mai bun portar pe care l-a avut Romania in ultimi 20 ani!
Tătă, esti o mandrie a tarii!


 Nu este doar un portar exceptional ci si o persoana deosebita! Iti multumim, Ciprian, pentru tot ceea ce faci, iti multumim pentru că existi ! Eu una sunt mandra ca am facut acest fan club pentru el fiindca il merita pe deplin si merita sa stie cat de mult il iubim noi, fanii sai! Este cu adevarat un exemplu de urmat!


  Eu ii urez toata fericirea si bucuria din lume, sa fie cat se poate de sanatos, sa aiba parte numai de lucruri bune, sa fie foarte fericit alaturi de viitoarea lui sotie, Antoaneta, si de cei trei ingerasi: Sebastian,  Matei și bebe care trebuie să vină !  Sa aiba parte de multa fericire alaturi de frumoasa sa familie, sa aiba parte de o cariera de succes si tot ce este mai bun pe lume! Merita tot ce este mai frumos!



Video special:  https://www.facebook.com/fanclubcipriantatarusanu/videos/959952017533687/











Comentarii

Postări populare