Ciprian Tătărușanu eroul serii după partida cu Torino!


 

Ciprian Tătărușanu a fost numit erou de presa italiană după ce a parat un penalty pentru AC Milan în meciul cu Torino și și-a ajutat echipa să se califice în sferturile de finală ale Cupei Italiei.

 

"Tătărușanu, 6,5: erou pentru o seară. Portarul român are satisfacția apărării unui penalty al lui Rincon. De asemenea, s-a descurcat bine și în timpul regulamentar de joc, la o intervenție în fața lui Gojak" a scris Calciomercato.

 

"Pe 26 octombrie, contra Romei, debuta cu o ieșire hazardată, însă ieri, rezerva lui Donnarumma a fost eroul din Cupa Italiei, contra lui Torino. În runda următoare, tot el va apăra.

Pentru "Tătă" nu au lipsit alte șanse și a avut posibilitatea să răspundă prompt. Confirmarea a venit ieri, în prima fază din Cupa Italiei, contra lui Torino. După 120 de minute, în care nu a avut foarte multe șuturi de apărat, goalkeeper-ul a răspuns bine la penalty-uri. A fost foarte aproape de a apăra șutul lui Lyanco, când a atins mingea, dar nu a reușit să o respingă, iar apoi a plonjat decisiv la execuția lui Rincon, permițându-i lui Calhanoglu să o ducă pe Milan în runda următoare.

Cu Donnarumma eliminat pentru proteste, contra lui Inter sau a Fiorentinei, în sferturi, fostul portar al Fiorentinei se va întoarce în poartă. A jucat puțin în acest sezon, doar patru meciuri, însă, de la al doilea meci, a închis excelent poarta. Niciun gol primit în Europa League și în Cupa Italiei, astfel că devine o garanție

Dacă Gigio nu joacă, Pioli este acoperit. Tătărușanu devine un talisman. Până acum, rossonerii nu au pierdut cu el în poartă", a scris Gazzetta Dello Sport.



Comentarii

Postări populare